Uden

  1. Home
  2. Berichten

Logistiek medewerker (parttime)

Introductie

Voor een producent van brommobielen in Uden zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten brommobielen en zijn marktleider in Europa. Oorspronkelijk is het een Frans bedrijf en in Uden zit ook een vestiging. Voor de logistieke afdeling zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker voor 14 tot 20 uur in de week. Je bent verantwoordelijk voor de gehele logistiek van A tot Z. Als logistiek medewerker ben je werkzaam in dagdienst van 08.30 tot 17.00 uur. De werkdagen zijn flexibel en in overleg. 

(meer…)

Logistiek administratief medewerker

Introductie

Voor een transportbedrijf in Uden zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker. Dit bedrijf is allround en hebben een ruim wagenpark en daarnaast ook een groot warehouse. Voor verschillende bedrijven regelen zij de transport, opslag en andere logistieke activiteiten. Als logistiek administratief medewerker ondersteun je de transportplanning. Je bent samen verantwoordelijk voor de optimale inzet van de chauffeurs en je bent het aanspreekpunt voor klanten, toeleveranciers en chauffeurs. De werkzaamheden zijn van maandag tot vrijdag in verschoven diensten van 06.00 tot 14.00 uur en van 13.30 tot 22.00 uur.  

(meer…)

Heftruckchauffeur

Introductie

Voor een transportbedrijf in Uden zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Dit bedrijf is allround en hebben een ruim wagenpark en daarnaast ook een groot warehouse. Voor verschillende bedrijven regelen zij de transport, opslag en andere logistieke activiteiten. Als heftruckchauffeur ben je continue bezig met de goederen op de juiste locatie plaatsen. Deze goederen moeten met precisie en een grote nauwkeurigheid weggereden worden. De werkzaamheden zijn van maandag tot vrijdag in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn van 06.00 tot 1400 uur, van 14.00 uur tot 22.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur. 

(meer…)
Menu