Over ons

DUW Logistiek is in 2018 opgericht door Koen Trommar en Lobke Kanters. Koen heeft jarenlange ervaring in de logistieke- en de uitzendbranche. Lobke werkte voorheen in de mediawereld waar ze klantcontacten onderhield. Daarnaast was ze geruime tijd lifestyle coach. “Die ervaring kan ik goed inzetten bij het bemiddelen.”

Koen: “Door mijn ervaring weet ik wat werknemers en werkgevers willen. Dat persoonlijke is voor mij zó enorm belangrijk. Dat is ook waarin DUW Logistiek zich onderscheidt van andere uitzend- en detacheringsbureaus.” Lobke: “Wij willen allebei écht mensen helpen. In feite hebben we altijd twee klanten: de werknemer en de werkgever. Onze missie is pas geslaagd als zij beiden tevreden zijn.”

De missie van Lobke en Koen? Dé perfecte match maken. “Dat geeft zo’n kick! Je verandert echt iemands leven. Daar doen we het voor.”

LOBKE

Energieke flapuit, gedreven onderneemster en open boek. Houdt van ‘standje sambal’ zowel qua werktempo als kantoortemperatuur. “Als ik iets wil, ga ik ervoor.” Is gediplomeerd voedingsdeskundige en is Netflix-fan!

KOEN

Ervaren bemiddelaar, professionele kletskous en een nieuwsgierig aagje. Hij heeft een slordig bureau, maar een opgeruimd hoofd. “Ik onthoud alle verjaardagen!” Weet alles over uitzenden en luistert rockmuziek in de auto.

MARJOLIJN

Spontane duizendpoot, krijgt energie van gemotiveerde mensen en chocola. Vindt het belangrijk om een opgeruimd bureau te hebben en wil graag mensen helpen. De muziek gaat vol open bij 90’s en Zumba.
Menu